Semmarit_web_edited.jpg

Perjantai 26.8. Kello 19
Harjavallan liikuntahalli

Liput 32€

Osta liput tästä!

 

AVAJAISKONSERTTI​

SEMMARIT


Festivaalin avajaiskonsertti kuullaan Harjavallan liikuntahallissa. Estradille nousee Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit. Mieskuorolaulun täysin omanlaisekseen brändiksi kehittänyt ryhmä tuo Satasoittoon tavaramerkikseen muodostuneen monipuolisen konserttishown, joka sisältää musiikin lisäksi liikettä sekä muita visuaalisia elementtejä.
 

lippu_fi_mc_pos.jpg
MeriPoridixie_web.jpg

Lauantai 27.8. kello 11

Harjavallan Markkinat, Huovintori

Lauantai 27.8. kello 13, Peipohjan asema, Kokemäki

MERI-PORI DIXIEBAND

Vapaa Pääsy

Satasoitto jalkautuu Harjavallan markkinoille sekä Peipohjan asemalle. Musiikista vastaa porilainen amerikkalaista dixie-perinnettä kunnioittava Meri-Pori Dixieband.


 

lippu_fi_mc_pos.jpg
Minna-Leena_LahtiWeb.jpg

Lauantai 27.8. kello 18
Kokemäen Vanha Yhteiskoulu

SUOMALAISUUDEN SYVIN OLEMUS

Sopraano Minna-Leena Lahti ja pianisti Markus Vaara

Liput 27€

Osta liput tästä!

 

Sopraano Minna-Leena Lahti on kokkolalainen oopperalaulaja, laulupedagogi ja kirkkomuusikko. Minna-Leena laulaa, koska laulaminen on kivaa, ja laulattaa muita samasta syystä. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemian oopperaluokalta jouluna 2019 ja syksyllä 2021 hän voitti kansallisen Toivo Kuula -laulukilpailun. Minna-Leena tunnetaan pelottomana ja monipuolisena esiintyjänä, ja hänen tavaramerkkinsä on paitsi kirkkaasti kilisevä ääni, myös tinkimätön eläytyminen.

Pianisti/urkuri/kapellimestari/oopperakorrepetiittori Markus Vaara valmistui maisteriksi Sibelius-Akatemian oopperaluokalta syksyllä 2019. Päätyönään hän toimii säestäjänä Oulun konservatoriossa, jossa hänen vastuualueitaan ovat Lied- ja oopperamusiikki. Työuransa aikana Vaara on konsertoinut säännöllisesti ammattilaulajien kanssa.


 

lippu_fi_mc_pos.jpg
Euphoria_web_edited.jpg

Sunnuntaina 28.8. kello 17
Kokemäen Seuratalo

EUFORIAA!

Euphoria Brass Sextet

Liput 27€

OP Satapirkan omistaja-asiakkaille ennakkoon 25 eur

Osta liput tästä!

 

Konsertti on vaskimusiikin juhlaa, kun Kokemäen Seuratalon lavalle nousee Euphoria Brass Sextet. Yhtye  on suomalais-japanilainen vaskiensemble, joka on jo viidentoista vuoden ajan hurmannut yleisönsä omaleimaisella sointivärillään ja positiivisella lavaenergiallaan. Yhtyeeseen kuuluu eturivin muusikoita suomalaisten sinfoniaorkestereiden riveistä. 

lippu_fi_mc_pos.jpg
harharetki_web.jpg

Tiistai 30.8. kello 19
Harjavallan kirkko

KUINKA ON SUN SIELUS LAITA?

Trio Harharetki

Liput 22€

Osta liput tästä!

 

Herännäisvirsiä syntisille. Trio Harharetken kokoama ohjelma, jossa monipuolisia sovituksia ja vaihtelevaa soitinkirjoa täydentävät Risto Kuparin ohjelmistosta kertovat juonnot. 

lippu_fi_mc_pos.jpg
Freija_web_edited.png

Keskiviikko 31.8. kello 18
Kokemäen Seuratalo

KANSANMUSIIKKIKARKELOT

Freija

Vapaa pääsy

Freija on tehnyt musiikkia omalla kansanmusiikista ammentavalla tyylillään ja tunnistettavalla soundillaan jo 17 vuotta. Yhtyeen vetovoima on sen tavassa käsitellä niin kansanlauluja, iskelmiä kuin omia sävellyksiäänkin raikkaalla, svengaavalla ja ilmavalla tavalla. 

 

Konsertin alku toteutetaan sään salliessa Seuratalon pihamaalla, jolloin yleisö pääsee osalliseksi Huutokatrilliin.  Katrilli ei vaadi osallistujalta osaamista etukäteen, vaan ennakkoluuloton heittäytyminen yhteiseen katrilliin riittää. Katrillin musiikki on raumalaisen Timo Katilan sävellys ja se on Satasoiton tilausteos vuodelle 2022. Katrilliin toivotaan yleisöltä runsasta osanottoa!
 

Väliajan jälkeen Freijan omassa konserttiosuudessa kuullaan parhaita paloja yhtyeen laajasta tuotannosta.

 

Arto Anttila – basso, laulu

Maija Karhinen-Ilo – laulu, 2-rivinen haitari, nokkahuilut

Matti Laitinen – kitarat, mandoliinit, laulu

Lassi Logrén – viulu, avainviulu, laulu

 

Väliajalla maksullinen kahvitarjoilu.

lippu_fi_mc_pos.jpg
pukuommellaan_web.jpg

Torstai 1.9. kello 19
Harjavalta sali

PUKU OMMELLAAN HILJAISUUDESSA

Jukka Perko Avara & Hannu-Pekka Björkman

Liput 36€ 
S-Etukortilla ennakkoon 32 eur

Osta liput tästä!

 

Miten ottaa vastaan vääjäämätön vieras. Odottamaton ja odotettu. Jukka Perko Avara yhdessä näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin kanssa ovat luoneet sanan ja musiikin keinoin kuulokuvan katovaisuudesta, elämästä ja kuolemasta. 

 

Keskiaikaisesta kuolemantanssikuva-aiheesta innoituksen saanut esitys kulkee läpi ajan. Francois Villonin ja La Folian säkeistä ja sävelistä kohti pohjoista, Tomas Tranströmerin, Gosta Ågrenin ja monen muun runoilijan sanojen syliin. Ja jossain koivujen takana hymyilee Hugo Simbergin lempeä kuolema.

 

Kysymys ja matka on yhteinen. Miten elämme ja kuolemme maailmankaikkeuden pyörteessä? Kun suuria portteja avataan ja kun suuria portteja suljetaan.

 

Hannu-Pekka Björkman, lukija

Jukka Perko, saksofoni

Teemu Viinikainen, kitara

Jarmo Saari, kitara

lippu_fi_mc_pos.jpg
Sinfonietta.jpg

Perjantai 2.9. kello 20
Kokemäen kirkko

YÖKONSERTTI -  Lentävä lähtö

Pori Sinfonietta

Liput 27€

Osta liput tästä!

 

Tibor Bogányi, kapellimestari 

Christoffer Sundqvist, klarinetti

 

Pori Sinfonietta esittää Kokemäen kirkossa edellisenä iltana Porissa kuullun kauden avauskonserttinsa uusinnan.

Konsertin ohjelma:

Gioachino Rossini: Sevillan parturi -alkusoitto
Bernhard Henrik Crusell: Klarinettikonsertto nro 2 f-molli 

Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 1

lippu_fi_mc_pos.jpg
Jussi Syrenweb.jpg

Sunnuntai 4.9. kello 18
Kokemäen Seuratalo

PERINTEISTÄ BLUEGRASS-MUSIIKKIA

Jussi Syrén & Groundbreakers

Liput 22€

Osta liput tästä!

 

Jussi Syren And The Groundbreakers vie yleisönsä totaaliselle akustiselle elämysmatkalle, jossa perinteisten bluegrass-kappaleiden sekaan on ripoteltu mm. Beatlesiä ja Louis Armstrongia - toki tiukkaan bluegrass-muottiin valettuna. Tästä kokemuksesta ei heti toivu!

 

Jussi Syren: mandoliini, laulu

J.P. Putkonen: kitara, laulu

Tauri Oksala: banjo, laulu

Tero Mäenpää: kontrabasso, laulu

lippu_fi_mc_pos.jpg

Satasoiton liput myynnissä lippu.fi ja käteisellä Harjavallan kirjakaupassa ja Passin Kello ja Kulta -liikkeessä Kokemäellä.

Satasoitto-festivaalin ohjelman ovat koonneet taiteelliset johtajat Eeva-Maija Talasma ja Markku Ollila. Satasoittoa järjestää Satasoittoyhdistys ry. Tapahtuman tuottajana Tiina Starcke.

Festivaalin  mahdollistaa Harjavallan ja Kokemäen kaupunkien, Suomen Kulttuurirahaston ja alueen yritysten ja yhdistysten tuki ja yhteistyö. Satasoitto on valtakunnallisen Finland Festivals -verkoston jäsen.

lippu_fi_mc_pos.jpg