top of page
Graffiti Studio
zengerrr.jpg

Felix Zenger esiintyy ja vetää työpajan Satasoiton nuorisotapahtumassa elokuussa

Satasoitto järjestää 12-17 vuotiaille konsertin, tanssi-illan sekä beatboxaus- ja graffitityöpajat Kulttuurinavetassa Kokemäen Korkeaojalla. 18.8.2023 järjestettävään tapahtumaan on varattu beatboxing- artisti Felix Zenger, joka myös ohjaa beatboxaus-työpajan. Keikalla esiintyy myös Johnson Big Bandista sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeistä tuttu räppäri Tommy Lindgren. Graffitityöpajaa ohjaamaan tulee taiteilija Mikko Ängeslevä

 

Työpajat ja konsertti ovat nuorille ilmaisia. Beatboxaus-työpajassa nuoret pääsevät harjoittelemaan musiikillista ilmaisua ammattilaisen johdolla. Graffitityöpajassa nuoret saavat teknistä ja taiteellista opastusta kuvalliseen ilmaisuun ja maalata maatilarakennuksen seinän. Työpajojen jälkeen Zenger esiintyy Kulttuurinavetassa ja keikan jälkeen voi jäädä vielä nauttimaan EDM-musiikista ja tanssimaan.

 

Työpajat järjestetään Kokemäen Korkeaojalla Kulttuurinavetassa Kulttuurikollektiivi Kukoistuksen (Kukoistus Ry) kanssa yhteistyössä. Paikalle järjestetään bussikuljetus Kokemäeltä ja Harjavallasta sekä takaisin tapahtuman päätyttyä.

Felix Zenger on laajentanut ilmaisuaan kauas beatboxin konventioista ja esiintynyt jopa kymmenientuhansien kuulijoiden yleisöille Pharrell Williamsin kaltaisten maailmantähtien kanssa. Hän on yksi alansa uranuurtavista pioneereista, joka on inspiroinut ihmisiä ympäri maailmaa aloittamaan beatbox-harrastuksen. Satasoitossa Zenger pitääkin beatbox-workshopin, joka antaa oivat työkalut instrumentin harjoitteluun. Myöhemmin illalla voi nauttia Zengerin musiikillisesta taituruudesta konsertin muodossa. Lavalla Zengerin kanssa nähdään mm. Don Johnson Big Bandista sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeistä tuttu räppäri Tommy Lindgren.

 

Taiteilija Mikko Ängeslevä on valmistunut SAMK Kankaanpään Taidekoulusta ja opiskelee tällä hetkellä Kuvataideakatemiassa. Hänellä on aloittanut uransa graffittimaalauksen parissa ja on ohjannut nuoria ja lapsia aiemmin mm.4H-kerhon puitteissa ja Käsitekesä-tapahtumassa.
 

Tapahtuman järjestää Satasoittoyhdistys ry.
#skr2023 #kulttuurirahastontuella

 

Lisätietoja: Hanna Vaskivuo, 050 375 1800, hanna.vaskivuo@satasoitto.fi

Työpajoihin ja kuljetukseen  ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat vielä osallistua, tai tarvitset kyytiä, voit tiedustella
tuottajalta:
Hanna 050 3751800.

Anchor 1
bottom of page