top of page
Pori_Sinfonietta_satasoitto.jpg

YÖKONSERTTI - Furioso

Pori Sinfonietta, Tibor Bogányi, kapellimestari ja sello

Iltasoitto Tommi Kolunen, trumpetti, Harjavallan kirkon kellotapuli  

Perjantai 27.8. Harjavallan kirkko

Kello 20, Liput 25 eur

 

Satasoiton avajaiskonserttina kuullaan Pori Sinfoniettan yökonsertti Furioso. Konsertin johtaa orkesterin ylikapellimestari Tibor Bogányi, joka myös soittaa sellosolistina Camille Saint-Saënsin Sellokonsertossa nro 1. Konsertin ohjelmassa kuullaan myös konserttiviikolla vietettävän Itämeri-päivän teeman mukaisesti meren pauhua  Felix Mendelssohnin Hebridit-alkusoiton muodossa sekä naissäveltäjä Helvi Leiviskän upea Intermezzo. Yökonsertti päätetään tietenkin tuttuun Pienen yösoiton teemaan. 

Konsertin jälkeen kirkkopuistossa kuuluu iltasoitto kirkon kellotapulista Satasoiton elomuusikon, trumpetisti Tommi Kolusen soittamana. Konsertti järjestetään yhteistyössä Harjavallan seurakunnan kanssa.

Konsertin ohjelma: Felix Mendelssohn: Hebridit-alkusoitto op.26                             Camille Saint-Saëns: Sellokonsertto nro 1 a-molli op. 33
Helvi Leiviskä: Intermezzo op. 16/1
W.A. Mozart, sov. Jane V. Thomas: Eine kleine Nachtmusik                                

image0.jpeg

TORISOITTO

Teemu Niemelä

Lauantai 28.8. kello 11

Harjavallan Markkinat, Huovintori

Vapaa pääsy 

 

Satasoitto on mukana Harjavallan markkinoiden ohjelmassa. Harjavallan torilla esiintyy Satasoiton “Elomuusikoksi” nimetty porilainen näyttelevä muusikko Teemu Niemelä. Teemu viihdyttää yleisöä kitaransa kanssa, ja luvassa on tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä. 

aarnejajuho.jpg

SCHUBERT-TRIPTYYKKI

Aarne Pelkonen, baritoni ja Juho Alakärppä, piano

Lauantai 28.8. Harjavalta-sali

Ks. ajat alla

Liput 22 eur / OP Satakunnan omistaja-asiakkaille ennakkoon 20 eur / konsertti

Lippu kolmeen konserttiin 52 eur / OP Satakunnan omistaja-asiakkaille ennakkoon 50 eur. 

 

Raumalaislähtöinen baritoni Aarne Pelkonen konsertoi pianisti Juho Alakärpän kanssa varsinaisen laulumusiikin triathlonin heidän esittäessään saman päivän aikana Harjavalta-salissa kolme Franz Schubertin suosittua laulusarjaa. Nuoren polven menestyneimpiin oopperalaulajiin lukeutuvan Aarne Pelkosen ja tunnustetun lied-pianistin Juho Alakärpän yli vuosikymmenen kestänyt aktiivinen lied-yhteistyö on tuottanut palkintoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Klassikkolaulusarjojen parissa on mahdollista valita lyhyt tai pitkä kaava: tule yhteen, tule kahteen tai tule kaikkiin konsertteihin! 

 

I konsertti: Die schöne Müllerin    klo 13

II konsertti: Winterreise                klo 17

III konsertti: Schwanengesang      klo 20

 

romppanenkolunencopy.jpg

KIRKKOKONSERTTI

Juhani Romppanen, urut ja Tommi Kolunen, trumpetti

Sunnuntaina 29.8. Kokemäen kirkko

Kello 18  Liput 22 eur, OP Satakunnan omistaja-asiakkaille ennakkoon 20 eur

 

Sunnuntain kirkkokonsertissa kohtaavat kaksi satakuntalaista huippuosaajaa, trumpetisti Tommi Kolunen ja urkuri Juhani Romppanen. Pori Sinfoniettan riveissä sekä näyttämö- ja jazzmusiikin parissa monipuolisesti toimiva Tommi Kolunen ja Keski-Porin urkurina pitkään toiminut urkutaiteilija Juhani Romppanen ovat koonneet monipuolisen konserttiohjelman eri aikakausien musiikkia. Harvinaisempia teoksia eri aikakausilta sekä mm. G. Fauren Pavanen sekä vanhan ruotsalaisen kansansävelmän “Vanha virsi Taalainmaan karjamajoilta” sisältävä konserttiohjelma on takuulla upeaa kuultavaa Kokemäen kirkossa. 

 

Konsertin jälkeen kirkkopuistossa kuuluu iltasoitto kirkon tornista Tommi Kolusen soittamana. 

 

Konsertti järjestetään yhteistyössä Kokemäen seurakunnan kanssa.

 

yhteislaulu.jpg

- PERUTTU -
YHTEISLAULUTILAISUUS

Teemu Niemelä

Maanantai 30.8. kello 19
Kokemäen Seuratalo

Vapaa pääsy

- PERUTTU -

 

Satasoiton perinteinen yhteislaulutilaisuus saa jälleen jatkoa. Elomuusikkomme Teemu Niemelä laulattaa omalla raikkaalla tavallaan tuttuja lauluja ja laulelmia. Tervetuloa laulamaan yhdessä!

 

Väliajalla maksullinen kahvitarjoilu.

DIANDRA.jpg

- SIIRRETÄÄN -
DIANDRA

Tiistai 31.8. kello 19 Kokemäen kirkko
> siirtyy  torstaille 21.10.2021
klo 19 Kokemäen kirkko. 
Avaamme lippukaupan, kun saamme tietoa uusista rajoituksista tai niiden purkamisesta. Nyt voimassaoleva ohjeistus 12.9. saakka.

Liput 32 eur / S-etukortilla ennakkoon 30 eur

- SIIRRETÄÄN -

 

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä. Satasoitolla on ilo ja kunnia saada aktiivisesti konsertoiva artisti tänä vuonna osaksi festivaalin ohjelmaa. Satasoiton konsertissa Diandralta kuullaan kauneimpia suomalaisia klassikoita ja suurien tunteiden ikivihreitä maailmalta. Tästä akustisesta konsertista ei puutu tunnelmaa, onnea ja ilonpisaroita.

 

Konsertti järjestetään yhteistyössä Kokemäen seurakunnan kanssa.

kuutamouinti_edited.jpg

KUUTAMOUINTIKONSERTTI

Trumpetistit Tommi Kolunen ja Jorma Nurminen

Keskiviikko 1.9. Harjavallan uimahalli 

kello 19-19.45 Valot ja taustamusiikkia

kello 20-20.45  Konsertti

Liput: uimahallin sisäänpääsymaksu

 

Oletko aina halunnut kuunnella musiikkia kuutamouinnilla? Nyt siihen on mahdollisuus! 

Satasoiton elomuusikko Tommi Kolunen ja trumpetisti Jorma Nurminen valloittavat Kuutamouinnilla Harjavallan uimahallin, jossa konserttia voi kuulla uimahallin sisäänpääsyllä altaassa tai altaan reunalla. Yllätyksellistä musiikkia tehostamme Aki Peltosen toteuttamalla tunnelmavalaistuksella.

Tervetuloa yhdistämään iltauinti ja konserttielämys, luvassa on takuulla ikimuistoinen ilta Harjavallan uimahallin upeissa puitteissa!

harharetki.jpg

PROTESTILAULUT

Trio Harharetki

Perjantai 3.9.Kulttuuriyhdistys Kaiku, Kokemäki > SIIRTYY KOKEMÄEN  SEURATALOLLE

kello 19, Liput 15 eur

 

Muutama vuosi sitten Satasoitossa debytoinut Trio Harharetki harhailee tällä kertaa protestilaulujen merkeissä. Eräänlaisena protestina voidaan ymmärtää sekin, että triossa on nyt neljä muusikkoa. Satasoiton taiteellisten johtajien lisäksi lavalla nähdään raumalaiset musiikkipersoonat Risto Kupari ja Timo Katila. Konsertin ohjelmassa sukelletaan edellisten vuosikymmenien protestilauluperinteeseen, ja luvassa on mm. protestoivia kansanlauluja ja  työväenlauluja sekä esimerkiksi Juice Leskisen, Hectorin ja Pelle Miljoonan tuotantoa. Soitantaa ja laulantaa höystävät Risto Kuparin taustatiedot sekä ryhmän soitinjakauman mukainen twist.  Älä jää protestiksi kotiin vaan lähde konserttiin!

popupkonsertit_edited.jpg

POP UP KONSERTIT-
pyörällä, autolla, kävellen

 

Teemu Niemelä ja Tommi Kolunen

Lauantai 4.9. / Vapaa pääsy

klo 10:00 Teemu Niemelä Cafe Uno, Kokemäki (Haapionkatu 17 C 1)

klo 12:00 Teemu Niemelä Ravintola Majavakeidas, Kauvatsa (Yttiläntie 5)

klo 14:00 Tommi Kolunen Wanha Navetta, Korkeaoja (Kullaantie 764)

klo 16:00 Tommi Kolunen Viuhka-aukio, Harjavalta - sateen sattuessa Kaupungintalon valtuustosali (Satakunnantie 110)

 

Satasoiton Pop Up konsertit kiertävät Kokemäellä ja Harjavallassa mielenkiintoisia ja osin Satasoitolle uusia esiintymispaikkoja. Esiintyjinä toimivat Satasoiton elomuusikot Teemu Niemelä ja Tommi Kolunen. Jokaisessa kohteessa vietetään pieni musiikkihetki, jonka jälkeen voi siirtyä seuraavaan konserttipaikkaan. Kohteiden välinen aikataulu on suunniteltu pyöräilyn näkökulmasta sopivaksi. Pyöräretkelle konsertista toiseen on Satasoitolta vahva suositus, toivottavasti tavataan paitsi konsertissa, myös niiden välillä pyöräillen!

LATO-ORKESTERI PROMO 2020 002.jpg

- SIIRRETÄÄN > 21.11. Klo 15 -
LASTENKONSERTTI

Herra Heinämäen lato-orkesteri

Sunnuntai 5.9. kello 15 | Tulkkila-sali, Kokemäki

Vapaa pääsy. Konsertti kestää alle tunnin.

- SIIRRETÄÄN > 21.11. Klo 15 -

 

Olennainen osa Satasoittoa on jo pitkään ollut lastenmusiikki. Tänä vuonna Kokemäen Tulkkila-salissa esiintyy mm. Pikku Kakkosesta tuttu  Herra Heinämäen lato-orkesteri. Orkesterissa soittaa nimekkäitä musiikin ammattilaisia (Heikki Salo, Janne Louhivuori, Mikko Löytty, Jouko Mäki-Lohiluoma).

On kivaa olla tärkeä – mutta on tärkeämpää olla kiva! Herra Heinämäen Lato-orkesteri kiertää keikkamatkoillaan ympäri Suomen entiseen malliin! Tervetuloa Satasoiton lastenkonserttiin viihtymään!

 

Osittain vuorineuvos Erik Rosenlewin säätiön tuella järjestetty ilmaiskonsertti

pelimannit_edited.jpg

PELIMANNIKONSERTTI

Satakunnan kansanmusiikkiyhdistys

Sunnuntai 5.9. kello 18, Harjavalta sali

Vapaa pääsy

 

Satasoiton päätöskonsertti toteutetaan yhteistyössä Satakunnan kansanmusiikkiyhdistyksen kanssa. Kansanmusiikkiyhdistyksen syyssoittopäivä järjestetään Satasoiton yhteydessä, ja sen antia päästään kuulemaan tässä konsertissa. Konsertti järjestetään teemalla “Satakuntalaissii soitoi ja veisui”. Erityishuomion konsertissa saa euralaisen mestaripelimanni Kustaa Järvisen perintö, jota esittelevät Pentti Mattsson ja Jari Paavola. Konsertin juontaa Suomen kansanmusiikkiyhdistyksen puheenjohtaja Risto Kupari. Tervetuloa tutustumaan satakuntalaiseen pelimanniperinteeseen! 

Satasoiton liput ostettavissa nettikaupastamme.

Satasoitto-festivaalin ohjelman ovat koonneet taiteelliset johtajat Eeva-Maija Talasma ja Markku Ollila. Satasoittoa järjestää Satasoittoyhdistys ry. Tapahtuman tuottajana Tiina Starcke.

Festivaalin  mahdollistaa Harjavallan ja Kokemäen kaupunkien, Suomen Kulttuurirahaston ja alueen yritysten ja yhdistysten tuki ja yhteistyö. Satasoitto on valtakunnallisen Finland Festivals -verkoston jäsen.

bottom of page